En kul grej

Från igår...
 
Hahahahhahaha. Orkade inte ta en bild igår. Eller tja, det gjorde jag ju iallafall.

Jobbar på skolan

Rolig rubrik. Roligt inlägg. Eller hur? Nu har jag just haft en engelska diagnos. Det är ungefär som ett test, som ser vars vi ligger till. Alltså att man orkar testa oss... Jag menar vi kan vad vi kan. Punkt slut. 
 
Så här känns de ibland när jag jobbar... Allt bara liksåm finns där. Igår bakade jag till skolan. Vi säljer ju fika varje torsdag. BULLAR!!!! Hoppas någon gillar dem. Eftersom jag glömde min mobil (Tack Linnea för att du tog hand om den!) så blev det ingen bild. Men för att vara ärliga.. Dom ser mumsiga ut. Och smakar....YUMMY!!!
 
Sen idag har jag teater. Ska börja repa inför föreställningen som kommer nån gång i maj. 
 
Hejs nu ska jag jobbaaaaaaa.

Skolarbeten

Håller mig till skolarbeten just nu. Men vet inte vad jag ska ta mig till. Har fastnat och orkar inte mer. Har bara 20 minuter matte kvar. 
 
Känner mig väl ändå helt okej duktig. 

Vill ha

Tänker göra som alla andra.. Nä men känner för att göra ett vill ha inlägg. Orkar inte göra några fina collage av det kanske nån annan gång men aja ...
 

Trött

Ska gå och lägga mig snart. Fast klockan inte ens är halv tio. För jag har varit så grymt trött i helgen. Har dock tagit mig igenom teater föreställning på hägnan. Eller tja, en del av en sago vanring. Två "shower" efter varandra. Jag var hel hänging hela den dan och idag har jag väl varit bättre men hela min kropp skriker av trötthet. Tror bara att det är väldigt mycket ju med skolan och allt. Snart ska jag ju vält. Menmen det får jag ta mer om i ett eget inlägg. 
 
Inlindad i täcke såklart. 
 
Nu ska jag bara förbereda inför skolan imorgon. Ni vet vika ihop kläder man ska ha på sig och packa väskan. Haha. Nej. Skämtade. Det får jag fixa imorgon typ fem minuter innan jag går så brukar jag bara kasta ner sakerna i väskan och slänga på mig nått. Japp, nu vet ni att jag är morgontrött också. Alltid något nytt. Eller inte.
 
Kände bara för ett skriv inlägg idag så det blir det. Och eftersom jag är givmild med ord så tänker jag vara givmild med bilder. Här kommer lite gamla bilder från åttan..
 
 

Dagens humor...

Bild lånad av Vira i KBP!
 
Var bara tvungen att lägga upp den. Någon mer än jag som tänkt på detta? 

Så blev vi svenska hollywood fruar

Så ser man på svenska hollywood fruar. Eller "Så blev vi svenska hollywood fruar" Längtar till kvällens avsnitt! :) Haha

Jobbar med en ny design

...

Insperation

Känner mig så inspererad av Taylor Swift just nu!
 

Med 7orna

Då har man varit på möte med skolan och missat nästan hela slöjden. Och bli tvingad vara med på 7ornas...KUL :( min syrra kommer dööööö av skratt......

Gunilla Persson i mitt skolarbete

Sitter och jobbar svenska och läser en text som vi ska rätta. Helt plötsligt dyker Gunilla Persson ner i mitt blad.
 
Bara jag som förknippar Gunilla Persson och jättesur?

Positiv lapp

Detta har jag på mitt skrivbord så jag kan tänka på framtiden varje gång jag blir less eller trött på skolarbeten.
 

Chips-inlägg

Detta kommer väl bli ett sånt där chips inlägg...För här sitter jag och gottar mig med chips.

Här kommer bilden på mina chips (ni får känna hur ni blir läskade):

 

Okej jag erkänner...Stulen från google...Men ändå. 

Vad ska man välja...

Igår sov jag hos Rebecca och vi åkte skidor och sen for vi till stallet och kollade när hon hoppade för Sary. Gud vad duktig du var!! 
 
Nu sitter jag på golvet och håller på att välja (eller försöka) vad jag ska välja för linje. Vi får ju börja välja idag! Världens svåraste. Vem har tänkt att en 15 åring ska kunna veta nu vad man vill göra i livet?
 
Har en hel hög med papper och kataloger framför mig. Så det är bara att hugga in och börja arbeta. Plus en påse chips! Man måste ju få energi nån stans.
 
Man skulle få hjälp av syrran. Men hon hoppa av för att se på How i met your mother på hennes dator....Känns väldigt ensamt. 

Instagram bilder


Tänkte börja blogga igen....

Om ni läser rubriken så ser ni var jag vill komma med detta inlägg. Så får väl se.... Kanske fixa lite mer med bloggen? :) Hahaha hejdå ! :D